Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jakou kvalitní kosmetiku používáte na vlasy? Mám je celkem zničené, zplihlé a kvalita je děs.
Doporučím výbornou přírodní kosmetiku od značky Khadi - má skvělé složení, ajurvédskou recepturu a mě tato kosmetika dala vlasy dohromady.
Ahojky, já nedám dopustit na značku Glow Room. Používám ji už rok a když srovnám jak moje vlasy před a po, tak je to fakt obrovský rozdíl. Poprvé jsem ji dostala jako dárkový balíček od mamky k vánocům. Teď si ji pravidelně objednávám sama. Perfektní je hlavně tento šampón https://www.revolutionhair.cz/e-shop/55959-glow-room-hydration-hair-shampoo Dřív jsem hodně trpěla na to, že jsem měla suché vlasy s roztřepenými konečky. Tady ten šampon je doslova můj zachránce. Hodně dobře hydratuje a vlasy mám teď mnohem jemnější.
Doporučím Vám tento skvělý šampon www.khadi.cz/khadi-elixir-sampon-amla-objem-200-ml Jde o čistě přírodní kosmetiku, která je VEGAN a vlasy jsou po šamponu krásně posílené a vitální.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.