Diskuse na téma Správná podprsenka

12. 10. 2024 Alecca Oblíbené značky

Ahoj všem! 😊 Mám takový specifický dotaz ohledně výběru správné podprsenky. Často se mi stává, že mi buď nesedí obvod, nebo košíčky. Mám větší prsa, ale menší obvod a najít opravdu dobře padnoucí podprsenku je pro mě vždycky trochu výzva. Máte nějaké tipy, na co se zaměřit při výběru? Jaký střih nebo materiál je ideální pro větší prsa a menší obvod? A co třeba značka, na které nedáte dopustit? Přemýšlela jsem, jestli je třeba dobré nechat si někde profesionálně změřit velikost. Budu ráda za všechny rady a zkušenosti! 😊

Danka 16.10.2024

Ahoj! 😊 Mám podobný problém jako ty – větší prsa a menší obvod, a vím, jak je těžké najít tu správnou podprsenku. Co mi hodně pomohlo, bylo nechat si profesionálně změřit velikost, protože někdy je problém spíš v obvodu nebo špatném střihu než v košíčcích. Doporučuju podívat se na tento skvělý návod, jak správně určit velikost podprsenky: https://www.linia.cz/velikost-podprsenky/ – opravdu to stojí za to! Zaměř se hlavně na širší ramínka a pevnější materiál, který poskytne lepší oporu, a taky střihy jako balconette nebo plunge, které jsou ideální pro větší prsa. 😊

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

207 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:31
44 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat