Diskuse na téma Dárek partnerovi

Ahoj holky, pomalu sháním dárek pro přítele k vánocům a napadla mě nějaká kvalitní kožená peněženka, protože tu, co má, je už stará a on pořád říká, že si koupí jinou. Prosím poraďte mi kde, jakou, atd..

Tichavka 05.11.2024

Manžel si teď kupoval peněženku na Nejkufry společně s kufrem než jsme jeli na dovču a vypadá, že dlouho vydrží, manžel je s ní spokojený.

karolinapete Tichavka 06.11.2024

Aha, a mají tam velký výběr? Přemýšlela jsem spíš nad nějakou značkovou.

Tichavka Tichavka 14.11.2024

Určitě tam budou mít vícero peněženek, mrkněte. Manžel má značku Bugatti a vypadá kvalitně.

Danka 08.12.2024

Super nápad, ale u nás už tohle proběhlo :D Letos jsme se synem manželovi vymysleli skleněnou desku s naší společnou fotkou https://www.impresi.cz/sklenena-deska. Já si myslím, že bude mít radost :) Mrkněte, je to opravdu krásný dárek :)

Ilona 22.12.2024

Já jsem nakoupila dárečky na e-shopu https://www.darkoviny.cz/vanocni-darky/. Tam toho mají opravdu hodně. Já jsem úplně nadšená. Vybrala jsem tam pro všechny, komu chci dát dáreček :)

Hanakelč 22.11.2025

Já bych chtěla pro svého manžela letos pořídit něco na zahradu, jelikož se nám podařilo pořídit náš vysněný domeček a na jaře už začneme zvelebovat i okolí. Poradíte mi něco dobrého jako dárek pod stromeček co by na zahradě využil?

Zuzanah Hanakelč 26.11.2025

Na zahradu jsem kupovala pro svého manžela také pod stromeček teď zahradní hadici. Hodně ho to právě chytlo od jara co bydlíme v domečku se zahradou. Sehnala jsem pro něj natahovací a smršťovací hadici od bezdoteku .cz Hadice má v klidovém stavu deset metrů a během chvíle se dokáže natáhnout až na 30 metrů. Mají ji tam za pěknou cenu, tak to můžete brát jako dobrý nápad na dárek na zahradu.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat