Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co používáte pro detox celého organismu a zároveň na celkové zdraví těla a taky na lepší zažívání?
Zdravím všechny, já ze své zkušenosti na detox, ale i celkové zdraví, doporučím zelené potraviny - chlorellu a ječmen. Tělu dodají potřební živiny, skvěle funguje zažívání a taky mám víc energie, dobře spím a nebyla jsem nemocná ani nepamatuju. Skvělou kvalitu má značka Green Ways - zakládají si na svojí značce, dělají studie a hlavně skvěle fungují, což prostě poznáte na sobě velmi brzy.
Taky jsem spokojená s užíváním zelených potravin. Na detox, ale i celkově zdraví organismu je to to nejlepší, co tělu můžete dát. Taky kupuju vše od Green Ways, doporučím mrknout na jejich stránky, tam najdete víc informací a taky tam rovnou zelené potraviny objednáte www.gw-int.net Mrkněte i na jejich registraci, máte pak plno výhod, včetně možnosti nákupu 3+1 balení zdarma.
vidíte a já nemůžu dát dopustit na značku Aktif od zeleného obchodu, je skvělá, nejlepší!
Holky, taky jsem nedávno na značku Green Ways narazila a můžu ji porovnat s jinými. Za mě je od nich chlorella a ječmen nejúčinnější. Doporučím na detox, lepší zažívání, lepší spánek i pleť.
Taky jsem si Green Ways oblíbila a naprosto souhlasím! 😊 Co mi na nich přijde skvělé, je nejen kvalita produktů, ale hlavně přístup poradců, u jiných značek tohle vůbec není samozřejmost. Myslím, že tenhle osobní přístup dělá fakt velký rozdíl, nejen že člověk dosáhne lepších výsledků, ale hlavně ví, že na sobě pracuje správně.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.