Diskuse na téma přírodní kosmetika

22. 03. 2025 Sandriskaa Prosím o radu

nějaká přírodní komsetika, kterou bude zvládat moje tělo... mám ekzém a jen tak něco mít nemůžu

kikinkadob 24.03.2025

Jasně, chápu, s ekzémem je to boj a najít něco, co neudělá paseku, je fakt těžký. Z přírodní kosmetiky bych koukla po něčem fakt šetrným bez parfemace, alkoholu a dráždivých konzervantů. Skvělá je třeba Bellitia, mají hodně jemné složení, které respektuje citlivou pokožku. Mrkla bych i na věci s měsíčkem, ovsem nebo bambuckým máslem – skvěle zklidňují a regenerují. Taky je fajn čisté oleje, třeba mandlový nebo konopný, ty často sednou i ekzémové pokožce. 😊

diana27 31.03.2025

taky bych zkusila to co píše kikinadob... mohlo by ti to pomoct, za vvyzkoušení nic nedas :) moje známá je eksematička a právě si tuto přírodní kosmetiku nemůže vynachválit :))

Nora 20.04.2025

Já jsem hodně dlouho zkoušela různé přírodní značky, ale ne všechno, co je "přírodní", mi automaticky sedlo. Co se mi ale opravdu osvědčilo, je Iuvenio. Mají hodně minimalistické složení, žádné parfemace, alkohol nebo zbytečnosti, což je pro pleť s ekzémem úplně zásadní. Mně osobně vyhovuje jejich Vital kolagen booster krém – je jemný, hydratační a nedráždí. Celkově jejich filozofie "méně je více" mi sedí jak složením, tak výsledky. Jestli chceš něco opravdu šetrného, co respektuje citlivou pokožku, ale zároveň přináší výsledky (hlavně na hydrataci a pružnost pleti), tak Iuvenio fakt doporučuju z vlastní zkušenosti :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat