Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky holky poradite mi nekdo? Chceme druhe miminko ale porad nam to nejde uz sme zoufali. Mate nejake zarucene rady jak na to?
Holky, jsem ráda za tuto diskuzi a upřímně se mi ulevilo, že je nás tolik, co nemůžeme otěhotnět přirozeně. My se s přítelem už taky nějakou dobu snažíme, ještě tomu chceme dát 2 měsíce a pak se na základě vašich doporučení objednáme na kliniku ve Zlíně. Tak všem držím palce a zdravím Vás.
Taky jsme nakonec podstoupili IVF právě ve Zlíně a povedlo se – dneska už doma držím v náručí naše malé štěstí. Lékaři tam jsou opravdu špičkoví, mají obrovské zkušenosti a naprosto profesionální, ale zároveň lidský přístup. Celou dobu jsem se cítila v dobrých rukou a měla jsem důvěru, že dělají maximum. Určitě bych kliniku ve Zlíně doporučila každému, kdo s miminkem bojuje – jejich úspěšnost mluví za vše.
Můžu potvrdit, že tato klinika ve Zlíně je opravdu skvělá – i mně tam pomohli otěhotnět a splnit si sen o miminku. Používají ty nejmodernější metody léčby a ke každému páru přistupují individuálně, což jsem hodně ocenila. Mají vysokou úspěšnost a opravdu zkušený tým lékařů, kterému můžete plně důvěřovat. Celý proces probíhal s maximální péčí a respektem, a dnes jsme díky nim šťastní rodiče.
Zdravím, doporučím ze své zkušenosti kliniku IVF Zlín. Tam Vás vyšetří a řeknou, kde je chyba a co doporučují za léčbu. Nikdo na Vás netlačí, rozhodnutí nechají na Vás a všechno dopodrobna vysvětlí. Nám pomohli, dokonce díky IVF a EmbryoGlue (postup zvyšující šanci na početí miminka) se nakonec zadařilo a za měsíc se nám narodí syn. Klinika je navíc moderní, mají vysokou úspěšnost léčby a opravdu skvělé lékaře.
Dobrý večer, taky máme stejný problém a prosím o doporučení na opravdu dobrou reprodukční kliniku, kde by nám pomohli.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.