Diskuse na téma Lokální kvalitní kosmetika

Ráda bych začala používat produkty od lokálních značek, ale nevím, jaké jsou dobré. Máte nějaké tipy na kvalitní pleťovou kosmetiku, která je dostupná a stojí za to vyzkoušet?

Oksana 12.05.2025

Ahoj! 😊 Pokud chceš zkusit něco od lokálních značek, určitě se mrkni na Astrid, jejich řada Hydro X-Cell mi moc pomohla, když jsem měla suchou a unavenou pleť. Záleží, co přesně hledáš – já jsem začala s jejich hydratačním super sérem a hydratačním krémem, a fakt jsem si všimla, že pleť je vláčnější a vypadá svěžeji. Produkty jsou navíc dostupné v drogeriích, takže nemusíš objednávat online, a za mě mají skvělý poměr cena/výkon.

Radka Oksana 13.05.2025

Ahoj! 😊 Úplně souhlasím, Astrid Hydro X-Cell je skvělá řada! Já jsem si oblíbila jejich hydratační super sérum, které používám pod denní krém, a pleť je po něm fakt krásně hydratovaná a svěží. Navíc mi vyhovuje, že se rychle vstřebává a nezanechává mastný film, takže se skvěle hodí i pod make-up.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat