Diskuse na téma Lahev na pití

25. 05. 2025 sona.koutna8 Školák

Ahoj, chtěla bych poprosit o tipy na opravdu kvalitní lahev na pití do školy pro syna. Ideálně něco, co neteče, vydrží každodenní nošení v batohu a zvládne i trochu drsnější zacházení 😅 Zatím jsme měli jednu plastovou a jednu nerezovou – jedna tekla, druhá se blbě myla. Přemýšlím nad něčím, co by mělo dobré zavírání, ideálně i jednoduše ovladatelné pro dítě. Máte něco osvědčeného, co fakt drží? Díky moc!

Klarasecova 15.08.2025

Můžu prosím dotaz? V čem nosí vaše děti do školy pití? Jakou ideálně pořídit láhev?

Danapeskoval Klarasecova 21.08.2025

Zdravím, také jsem dlouho vybírala než jsem vybrala ideální láhev na pití pro děti. Podařilo se mi vybrat nakonec pro obě děti láhve do školy od contigo-lahve .cz Vybrala jsem je proto, že mají kvalitní zavírání, které dokáže láhev pěkně utěsnit a nestane se pak to, že by si dítě vylilo pití do tašky. Super je i jednoduché otevírání jednou rukou a výběr z několika krásných designů. Co pro mě bylo ale taky opravdu důležité, tak to, že mohu dával láhev do myčky.

Dianadia 23.07.2025

Máme doma dva školáky, oba mají láhev i batoh Baagl. Starší už třetím rokem, mladší od loňska. Ani jeden batoh se nerozpadl, a to je fakt nešetří, lahve jsou taky super - praktické a neprotékají :)

Elena 25.05.2025

My jsme nakonec pořídili tuhle tritanovou lahev z Baaglu – https://baagl.cz/products/tritanova-lahev-na-piti-ocean-blue-700-ml – a zatím nejlepší, co jsme měli. Syn ji nosí denně do školy, několikrát spadla, párkrát letěla i na tělocviku, a pořád drží, nic neteče. Má pojistku proti otevření, takže se mu neotevře v batohu a pití neskončí mezi sešity. Navíc se dobře čistí a zvládá ji otevřít i sám bez boje. Za mě velká spokojenost, konečně lahev, kterou nemusím každou chvíli řešit.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 37 roku 2025 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie bude na vrcholu, což vám umožní překonat různé překážky s lehkostí. Tento týden se zaměřte na mezilidské vztahy; sdílení svých c&iac... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat