Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, řešil tu někdo zastřešení bazénu? Máme na zahradě klasický nadzemní bazén a začínáme uvažovat, jestli by se nevyplatilo něco na zakrytí, kvůli nečistotám, ohřevu vody a delší sezóně. Zatím se v tom úplně neorientuju, tak by mě zajímalo, co používáte vy.
Nevíte prosím náhodou někdo, zda existuje chemie do bazénu, která by dokázala udržovat vodu pěkně čistou a při tom neobsahovala zbytečně moc chlóru? Opravdu mi totiž vadí jak je z toho cítit a navíc i skrze děti to řeším.
Dobrý den, též jsem to řešila, protože dcera má citlivou pokožku a tak jsem chtěla udržovat bazén tak, aby to bylo pro ni dobré. Když jsem hledala, tak jsem našla bezchlorovu chemii u vodnar .cz Ze začátku jsem měla strach, aby fungovala dobře ale teď už po několikáté sezóně nepoužívám nic jiného. Dokáže udržovat vodu perfektně čistou a dceři to nijak nevadí.
Zdravím, my taky řešili, jestli bazén zastřešit. Nakonec jsme vzali zastřešení od Marimexu. konkrétně Pool House Control na bazén kolem 3,6 metru. Jde jednoduše otevřít nebo zavřít, což je super.
Díky moc za doporučení. Ale to bude asi jen na ty jejich bazény ne? My máme právě Azuro od Mountfieldu.
Jojo, jde to i na Azuro. Ten Pool House Control je právě dělaný tak, aby seděl i na bazény s ocelovou stěnou. Není to vázaný na konkrétní značku, takže by to mělo v pohodě pasovat.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 35 roku 2025 se můžete těšit na dynamické a energické období, plné příležitostí k růstu a seberealizaci. V první polovině týdne budete cítit příliv energie, což vás podnítí k iniciativě a novým začátkům, ať už v ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.