Diskuse na téma Kurz - příprava na miminko

Ahoj, moc ráda bych si poslechla vaše zkušenosti – čekáme druhé miminko a chci to tentokrát udělat jinak. U prvního dítěte jsme jeli úplně bez přípravy, všechno jsme řešili za pochodu a často jsme se cítili ztracení. Teď bych ráda investovala čas i energii do toho, abychom byli s partnerem víc v klidu a věděli, co nás čeká. Máte tip na kurz, který vám opravdu pomohl a nebyla to jen teorie?

Klárka J. 09.06.2025

Zdravím všechny, rozhodně doporučuju kurz To nejlepší pro miminko od Evy Kiedroňové – absolvovala jsem ho ještě během těhotenství a strašně mi pomohl. Nejen že jsem díky tomu víc rozuměla vývoji miminka, ale hlavně jsem si díky praktickým ukázkám a videím připadala jistější a připravenější. Kurz je vedený srozumitelně a s velkým respektem k dítěti, což mi přišlo skvělé. A manžel šel se mnou – díky tomu jsme byli na stejné vlně hned od začátku.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat