Diskuse na téma Sérum proti vráskám

Holky, máte některá tip na nějaké fakt funkční sérum proti vráskám? Mám pocit, že mi pleť poslední dobou nějak rychle stárne – unavená, mdlá a začínají se mi dělat jemné linky kolem očí a na čele. Zkoušela jsem pár drogérkových sér, ale žádný zázrak. Chtěla bych něco přírodního, co opravdu viditelně pomáhá.

Romča 13.07.2025

Dobrý večer, tohle sérum znám a taky ho musím doporučit! Mám citlivou pleť a dost produktů mi nesedí, ale tohle je jemné, lehké a přitom vážně účinné. Používám ho už pár týdnů a rozdíl je fakt znát – hlavně kolem očí a úst. A miluju, že je to čistě přírodní složení bez zbytečné chemie.

Jarka T. 11.07.2025

Zdravím, taky jsem s tím jednu dobu bojovala, věk prostě nezastavíš. Začala jsem používat tohle sérum ze zeleného čaje od 100% Pure: www.milujubio.cz/100--pure-pletove-serum-zeleny-caj-egcg-30-ml a jsem fakt nadšená! Pleť mám viditelně hladší, pevnější a i ráno vypadá svěže. Navíc krásně zklidňuje a nezatěžuje – ideální i pod make-up.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden budete plní energie a odhodlání. Vaše přirozená soutěživost se projeví naplno, ale současně se naučíte lépe rozlišovat, kdy má smysl bojovat a kdy je lepší ustoupit. Budete mít pocit, že musíte něco důležitého dokončit nebo... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat