Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, máte některá tip na nějaké fakt funkční sérum proti vráskám? Mám pocit, že mi pleť poslední dobou nějak rychle stárne – unavená, mdlá a začínají se mi dělat jemné linky kolem očí a na čele. Zkoušela jsem pár drogérkových sér, ale žádný zázrak. Chtěla bych něco přírodního, co opravdu viditelně pomáhá.
Dobrý večer, tohle sérum znám a taky ho musím doporučit! Mám citlivou pleť a dost produktů mi nesedí, ale tohle je jemné, lehké a přitom vážně účinné. Používám ho už pár týdnů a rozdíl je fakt znát – hlavně kolem očí a úst. A miluju, že je to čistě přírodní složení bez zbytečné chemie.
Zdravím, taky jsem s tím jednu dobu bojovala, věk prostě nezastavíš. Začala jsem používat tohle sérum ze zeleného čaje od 100% Pure: www.milujubio.cz/100--pure-pletove-serum-zeleny-caj-egcg-30-ml a jsem fakt nadšená! Pleť mám viditelně hladší, pevnější a i ráno vypadá svěže. Navíc krásně zklidňuje a nezatěžuje – ideální i pod make-up.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 35 roku 2025 se můžete těšit na dynamické a energické období, plné příležitostí k růstu a seberealizaci. V první polovině týdne budete cítit příliv energie, což vás podnítí k iniciativě a novým začátkům, ať už v ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.