Diskuse na téma EmbryoGlue

Ahoj, v poslední době jsem dost četla o EmbryoGlue v souvislosti s IVF a zaujalo mě to. Máte s tím některá zkušenost? Pomohlo vám to při uhnízdění embrya Zajímá mě, jestli to má reálný přínos, nebo je to spíš jen další věc „navíc“, kterou kliniky nabízejí. Budu moc ráda za jakékoli postřehy nebo zkušenosti, přemýšlíme, jestli do toho jít.

Tichavka dnes 1:13

Taky jsem byla na IVF ve Zlíně a musím říct, že jsem tam byla moc spokojená. Měli jsme hrozně příjemnou koordinátorku a i pan doktor byl moc fajn. Takže pokud, Sandry, přemýšlíš, určitě můžu jen doporučit.

diana27 10.07.2025

Hezký odpoledne, já jsem na EmbryoGlue byla při IVF ve Zlíně, takže k tomu můžu něco napsat z vlastní zkušenosti. Doporučili mi to tam hlavně proto, že jsem měla za sebou neúspěšný pokus a chtěla jsem udělat maximum pro to, aby se embryo uchytilo. Ten pokus s EmbryoGlue nakonec vyšel, takže za mě určitě pozitivní.

Sandriskaa diana27 11.07.2025

Díky moc za odpověď :) A můžu se zeptat, dávali to u nich nějak cenově dostupný. Vím že to pojišťovna nehradí.

diana27 diana27 15.07.2025

Jasně, klidně se ptej. U nás to tehdy stálo myslím něco kolem 5 nebo 6 tisíc, takže žádná úplná „drobnost“, ale v rámci celkových nákladů na IVF mi to přišlo jako rozumná investice. Oni to tam i sami doporučovali hlavně u opakovaných neúspěchů, takže jsem to brala jako něco, co by mohlo pomoct a zpětně nelituju.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 35 roku 2025 se můžete těšit na dynamické a energické období, plné příležitostí k růstu a seberealizaci. V první polovině týdne budete cítit příliv energie, což vás podnítí k iniciativě a novým začátkům, ať už v ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat