Diskuse na téma EmbryoGlue

Ahoj, v poslední době jsem dost četla o EmbryoGlue v souvislosti s IVF a zaujalo mě to. Máte s tím některá zkušenost? Pomohlo vám to při uhnízdění embrya Zajímá mě, jestli to má reálný přínos, nebo je to spíš jen další věc „navíc“, kterou kliniky nabízejí. Budu moc ráda za jakékoli postřehy nebo zkušenosti, přemýšlíme, jestli do toho jít.

diana27 10.07.2025

Hezký odpoledne, já jsem na EmbryoGlue byla při IVF ve Zlíně, takže k tomu můžu něco napsat z vlastní zkušenosti. Doporučili mi to tam hlavně proto, že jsem měla za sebou neúspěšný pokus a chtěla jsem udělat maximum pro to, aby se embryo uchytilo. Ten pokus s EmbryoGlue nakonec vyšel, takže za mě určitě pozitivní.

Sandriskaa diana27 11.07.2025

Díky moc za odpověď :) A můžu se zeptat, dávali to u nich nějak cenově dostupný. Vím že to pojišťovna nehradí.

diana27 diana27 15.07.2025

Jasně, klidně se ptej. U nás to tehdy stálo myslím něco kolem 5 nebo 6 tisíc, takže žádná úplná „drobnost“, ale v rámci celkových nákladů na IVF mi to přišlo jako rozumná investice. Oni to tam i sami doporučovali hlavně u opakovaných neúspěchů, takže jsem to brala jako něco, co by mohlo pomoct a zpětně nelituju.

Tichavka 26.08.2025

Taky jsem byla na IVF ve Zlíně a musím říct, že jsem tam byla moc spokojená. Měli jsme hrozně příjemnou koordinátorku a i pan doktor byl moc fajn. Takže pokud, Sandry, přemýšlíš, určitě můžu jen doporučit.

Radkazen 30.10.2025

Začínám si tady o tom zjišťovat víc. Chci se zeptat na vše začátky, podle čeho se rozhodnout, kam jít začít řešit to že to nejde prosím? Jsem z toho už hodně zničená, myslela jsem si že to po svatbě půjde hned, ale teď musím jen pořád z každé strany poslouchat kdy už konečně budu těhotná...

Martinaaa Radkazen 01.11.2025

Tohle je na tom to nejhorší, že to prostě posloucháte. Já moc dobře vím jaké to je a příjemné to rozhodně není... Já nemám partnera, ještě jsem nenarazila na toho pravého a poslouchám to pořád. Přijde mi, jako bych si prostě měla někde udělat dítě i kdybych s ním byla sama. Já děti chci, jen bych je chtěla mít prostě s ideálním partnerem, který pro ně bude dobrým otcem... Vím však, že biologické hodiny tikají, a tak jsem se p dlouhém rozhodování odhodlala nechat si zamrazit vajíčka u Reprogenesis, kde řeší i problémy s neplodností. Zkuste je... Je to tam vše v pohodě, není se čeho bát. Rozeberou s vámi problém a nastaví případně vhodnou léčbu. Není to žádný velký kolos, kde by jste byla jen další položka na seznamu, mají tam velmi dobrý přístup.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat