Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, chytla jsem zřejmě v bazénu bradavice na chodidle. Musí se s tím jít na vypalovaní nebo se to dá zvládnout i doma?
Čauky, vypalování bych nechala fakt až jako krajní možnost, protože je to docela zásah. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit Eneo Kolodium Forte Je to roztok, kterej se jednoduše natírá přímo na bradavici. Obsahuje vlaštovičník. Na rozdíl od moderních věcí typu pera je to klasika, která funguje a není to nijak agresivní. Já jsem si tak bradavice vždycky zvládla vylikvidovat sama. :-)
Děkuju za tip, já se toho vypalování dost děsím. Takže určitě vyzkouším. Jak dlouho si to musela tím Kolodiem mazat, než ty bradavice zmizely?
Mazala jsem si to tím dvakrát denně, vždycky jsem to nanesla tyčinkou a po zaschnutí dala náplast. Po týdnu už byly vidět první změny, bradavice začaly tvrdnout a po nějaké době šly bezbolestně odstranit. Takže trpělivost, ale fakt to funguje. :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.