Diskuse na téma Co po rodičovské dovolené?

18. 08. 2025 Damkovka Batole

Dobrý večer, prosím - brzo mi bude končit rodičovská, a jsem v pytli — co dál? Uvažuju o návratu do práce, ale váhám, jestli se tomu věnovat na plno (jsem zdravotní sestra) nebo se něco nového naučit. Napadlo mě třeba něco, co by spojilo péči o děti a třeba využití téhle zkušenosti dál. Nevíte, jestli se dá někde udělat něco praktického a smysluplného v oboru vývoje dětí?

Alice R. 20.08.2025

Ahoj, moje pediatrička kamarádka mi nedávno říkala, že si moc pochvaluje licenční kurz Instruktor psychomotoriky od Evy Kiedroňové. Momentálně je plně obsazený, ale další bude vypsaný zase v září . Po absolvování jejího online kurzu „To nejlepší pro miminko od narození“ mě její přístup tak zaujal, že bych se sama ráda stala instruktorkou. Myslím, že je to skvělá cesta, jak zůstat v oboru a zároveň mít flexibilní práci.

Simona 22.08.2025

Holky, taky bych šla do toho! Mám kamarádku fyzioterapeutku, která ten kurz absolvovala — říkala, že to byl jeden z nejlepších vzdělávacích kroků, co kdo dělal. Dává to smysl kariérně i lidsky, něco, co ostatně Eviny metody dělají už desítky let s respektem k dětem a rodičům. Navíc výuka je prožitková, praktická, ne jen teorie — ideál pro nás, co chceme navázat na své mateřské zkušenosti a posunout se dál https://evakiedronova.cz/vzdelavani/instruktor-psychomotoriky/

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat