Diskuse na téma Plastika prsou

Ahoj holky, chci se zeptat – řešíte někdy zvětšení prsou? 😅 Mám po dětech a kojení úplně “prázdná” prsa a vůbec se necítím dobře. Přemýšlím o tom už dlouho, ale váhám, koho zvolit, aby výsledek byl přirozený a proporční. Nemáte někdo zkušenosti nebo doporučení, kam se obrátit?

Klára 04.09.2025

Dobrý vecer, já jsem taky hledala zkušeného plastika na augmentaci a nakonec jsem šla k MUDr. Havránkovi do Havířova –byla jsem naprosto nadšená. Konzultace byla zdarma, všechno mi trpělivě vysvětlil a ukázal různé velikosti implantátů, doporučil, co se nejlépe hodí k mé postavě a co bude vypadat přirozeně. Klinika má rodinnou atmosféru, sestřičky jsou milé a starají se o pacientky od začátku až do konce, po zákroku můžeš využít apartmán s kuchyní a obývákem – prostě pohodlí jak v hotelu. Kontroly i sonografie prsou jsou zdarma, a pokud se rozhodneš pro další výkon, dostaneš 10% slevu. Po zákroku jsem měla hladký průběh, rychlé hojení a výsledná prsa jsou krásně přirozená – fakt stojí za to, i když musíš počítat s krátkým čekáním na termín.

Simona 06.09.2025

Přesně tak, já jsem byla u MUDr. Havránka před půl rokem a výsledek je nádherný, přirozený a symetrický. Po zákroku jsem měla hladký průběh, rychlé hojení a vše probíhalo bez stresu. Navíc jsem viděla jejich praci na fotkach a hned jsem viděla, že jejich práce je opravdu kvalitní. Pokud chce někdo zvětšit prsa, rozhodně doporučím u nich

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude ve znamení nových impulzů a odhodlání pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali. Vaše energie bude silná a touha po výsledcích výrazná, ale dejte si pozor, abyste netlačili na okolí příliš. B... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

13 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
28 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat