Diskuse na téma Menstruační kalhotky pro dceru

02. 09. 2025 Ella789 Prosím o radu

Ahoj, mám 15letou dceru a přemýšlíme o menstruačních kalhotkách. Ráda bych jí pořídila něco pohodlného a spolehlivého, protože klasické vložky jí někdy dělají problém. Nechci, aby se cítila nepohodlně nebo aby musela pořád myslet na výměnu. Máte s tím někdo zkušenost? Budu ráda za jakékoli tipy a doporučení.

Klára 04.09.2025

My jsme pro dceru vybraly značku Bellinda a nemůže si je vynachválit. Jsou z příjemné bio bavlny, takže ji vůbec nedráždí pokožku, a přitom mají skvělou savost, zvládnou i silnější dny bez obav z protečení. Dcerka je nosí ráda, cítí se v nich pohodlně a nemusí se tolik starat o výměnu. Jsou snadné na údržbu, stačí je vyprat na 30 °C a drží tvar i po více praních www.bellinda.cz/products/dim-teens-menstrual-brief-strong

Simona 06.09.2025

Zdravím a děkuji za napsané i za odkaz, přesně takové informace jsem potřebovala! Taky jsem hledala něco bezpečného a pohodlného pro svou dceru a tyto kalhotky se mi zdají ideální. Je super, že jsou navržené speciálně pro mladé dívky a mají vysokou savost, takže se dceru nemusí stresovat ani při prvních silnějších dnech. Navíc možnost praní v pračce je obrovské plus, protože dcera si je sama zvládne udržovat. Určitě je zkusíme, podle tvé recenze vypadají opravdu kvalitně.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete mít pocit, že se věci kolem vás dávají konečně do pohybu. Energie Marsu, vašeho vládnoucího planetárního patrona, se projeví v potřebě jednat a prosazovat se. Je však důležité, abyste si předem stanovili jasný cíl, jinak ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat