Diskuse na téma Urna - kde vybrat?

Ahoj, řeším teď nějak praktické věci po smrti babičky a zajímalo by mě, kde se dá sehnat hezká urna. 😔 Nechci jen nějakou obyčejnou plastovou, ale něco, co bude působit důstojně a zároveň elegantně. Máte s tím někdo zkušenosti? A víte, jestli se dají urny objednat online, nebo je lepší jít do kamenného obchodu?

Romana 10.09.2025

Já jsem tohle řešila nedávno a nakonec vybrala urnu z weburny.cz. Mají fakt velký výběr – EKO, kovové, kamenné, ale i skleněné a z jiných materiálů. Já jsem vybrala křišťálovou, ručně broušenou, která krásně odráží světlo a vypadá fakt důstojně. Každý kus je unikát, je vidět, že do něj skláři dali hodně práce a času. Objednala jsem ji pohodlně přes web a dorazila perfektně zabalená.

Ivča R. 12.09.2025

Přesně tak, já jsem pořizovala tuhle urnu: www.weburny.cz/p/kristalova-urna-heyday-ametyst-23-cm a musím říct, že jsem opravdu spokojená. 💜 Materiál je úplně jiný než u běžných uren, ručně broušený křišťál působí luxusně a zároveň jemně. Mám ji doma v obýváku a zároveň je to krásná dekorace i důstojné místo pro vzpomínku. Určitě e-shop doporučím, mají fakt velký výběr a rozumné ceny.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 51 roku 2025 přináší nové energie a možnosti, jak posunout své plány vpřed. V práci se můžete setkat s příležitostmi, které vám umožní ukázat vaše schopnosti a ambice. Buďte připraveni chopit se iniciativy, protože vaše rozhodno... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat