Diskuse na téma Urna - kde vybrat?

Ahoj, řeším teď nějak praktické věci po smrti babičky a zajímalo by mě, kde se dá sehnat hezká urna. 😔 Nechci jen nějakou obyčejnou plastovou, ale něco, co bude působit důstojně a zároveň elegantně. Máte s tím někdo zkušenosti? A víte, jestli se dají urny objednat online, nebo je lepší jít do kamenného obchodu?

Romana 10.09.2025

Já jsem tohle řešila nedávno a nakonec vybrala urnu z weburny.cz. Mají fakt velký výběr – EKO, kovové, kamenné, ale i skleněné a z jiných materiálů. Já jsem vybrala křišťálovou, ručně broušenou, která krásně odráží světlo a vypadá fakt důstojně. Každý kus je unikát, je vidět, že do něj skláři dali hodně práce a času. Objednala jsem ji pohodlně přes web a dorazila perfektně zabalená.

Ivča R. 12.09.2025

Přesně tak, já jsem pořizovala tuhle urnu: www.weburny.cz/p/kristalova-urna-heyday-ametyst-23-cm a musím říct, že jsem opravdu spokojená. 💜 Materiál je úplně jiný než u běžných uren, ručně broušený křišťál působí luxusně a zároveň jemně. Mám ji doma v obýváku a zároveň je to krásná dekorace i důstojné místo pro vzpomínku. Určitě e-shop doporučím, mají fakt velký výběr a rozumné ceny.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:57
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:54
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat