Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, potřebuju tip na nějakou fakt dobrou čokoládu jako dárek. Nechci zas kupovat klasiku ze supermarketu, ráda bych něco, co bude vypadat i chutnat speciálně. Máte něco osvědčenýho?
Můžu potvrdit, taky jsem kupovala tenhle setík čokoládek www.pastry.cz/cluizel-degustacni-set-plantazovych-cokolad-16ks a byla to totální bomba. Každá tabulka chutná jinak, člověk má pocit, že cestuje po světě jen tím, že ochutnává. Za mě tohle strčí jakoukoliv supermarketovou čokoládu úplně do kapsy a na dárek je to fakt top. 🍫✨
Já jsem úplně nadšená z čokolád značky Michel Cluizel - ty jsou opravdu neuvěřitelný a rozdíl od kupovaných v supermarketu je obrovský. Já jsem od nich čokoládu dostala k narozeninám a ta chuť je neuvěřitelná. Jsou to postivý čokolády, je u nich hlídaný původ, takže kvalita je úplně jinde. Za mě jsou čokolády od nich ideální dárek, působí luxusně a ještě k tomu neskutečně chutnají.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.