Diskuse na téma Zmrazení vajíček

Holky, můžu se zeptat… Už nějakou dobu přemýšlím nad zmražením vajíček a furt se nemůžu rozhoupat. Byly jste některá na tom? Nevím, jestli do toho jít teď, nebo ještě počkat… jak jste se rozhodovaly vy? A jaký byl průběh, cena, pocity?Budu ráda za jakoukoli zkušenost nebo rady.

diana27 03.01.2026

Souhlas s Kikčou 🙂 Já jsem byla na zmražení vajíček asi před půl rokem. Podstoupila jsem to taky na IVF centru ve Zlíně a fakt to bylo v pohodě. Upřímně, měla jsem z toho větší strach, než jaký to pak ve skutečnosti bylo. Nebylo to nijak extra bolestivý, spíš nepříjemný chvilkama, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Zpětně jsem fakt ráda, že jsem do toho šla.

Tichavka 26.12.2025

Moc děkuju Kikčo, a ty si na tom byla kde?

kikinkadob Tichavka 28.12.2025

Byla jsem na IVF klinice ve Zlíně a fakt je můžu doporučit. Už od první konzultace jsem měla dobrej pocit, žádnej pásovej provoz. Upřímně mám s čím srovnávat, protože jsem si předtím naťukávala i jiný centra a tady to bylo úplně jiný kafe. Psychika při tom hraje fakt velkou roli a tam jsem se cítila v pohodě.

kikinkadob 25.12.2025

Ahojky, já jsem na tom byla před dvěma roky a jsem fakt hrozně ráda, že jsem do toho šla. Taky jsem se dlouho rozhodovala a odkládala to, ale zpětně to beru jako jedno z nejlepších rozhodnutí pro klid v hlavě. Byla jsem v menší klinice, hodně osobní přístup, všechno mi trpělivě vysvětlili a necítila jsem se tam jako „na pásu“.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete cítit silnou potřebu něco změnit, ať už jde o přístup k běžným věcem, nebo o větší životní rozhodnutí. Energie Marsu vám dodá odvahu a chuť riskovat, ale nezapomeňte zvážit i možná úskalí. Budete mít tendenci jednat ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat