Diskuse na téma Provonění bytu

06. 01. 2026 Hana0022 Prosím o radu

Ahojky všem. Co prosím používáte na provonění bytu?

Lída 25.01.2026

Taky moc děkuji za doporučení, e-shop má supr výběr

Hana0022 25.01.2026

Holky díky za tipy, kromě spreje ALP ráda vyzkouším i jiné výrobky, ráda bych tyto lepší eko výrobky otestovala :-).

Simona 24.01.2026

Nakupuju tam kompletně věci na úklid a praní. Značky nejvíc Feel Eko a Tierra Verde. https://www.alpik.cz/cistici-a-uklidove-prostredky/ záleží, na co konkrétně potřebuješ, mají velký výběr. A na praní mám prací prášek taky od Tierra Verde na barevne i bílé.

Lída 23.01.2026

Vyzkoušíme. Kupuješ na Alpiku i nějaké jiné věci? Mají tam teda veliký výběr snad všeho.

Simona 21.01.2026

JJ, tím jsme začínali, pomáhá dobře. Nastříkat, nechat pořádně uschnout a je to. Používám na osvěžení všech tenisek. Líbí se mi hlavně to složení, že to není kdoví co za chemie.

Lída 20.01.2026

Složením mě hodně zaujal a ten na boty máš vyzkoušený? Ten by u nás byl i potřeba :-D

Simona 19.01.2026

Brávám ho při nákupu čistících prostředků...https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/ Je perfektní, přebije smrádek a zároveň opravdu vydrží vonět.

Lída 15.01.2026

Kde se dá takový sprej koupit? Nenašla jsem nikde. Ráda se na něj podívám. Díky

Simona 12.01.2026

Můžu doporučit skvělý sprej ALP. Přebije i odpadkový koš a wc a vydrží vonět krásně delší dobu :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete mít pocit, že se věci kolem vás dávají konečně do pohybu. Energie Marsu, vašeho vládnoucího planetárního patrona, se projeví v potřebě jednat a prosazovat se. Je však důležité, abyste si předem stanovili jasný cíl, jinak ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat