Diskuse na téma Provonění bytu

06. 01. 2026 Hana0022 Prosím o radu

Ahojky všem. Co prosím používáte na provonění bytu?

Simona 12.01.2026

Můžu doporučit skvělý sprej ALP. Přebije i odpadkový koš a wc a vydrží vonět krásně delší dobu :)

Lída 15.01.2026

Kde se dá takový sprej koupit? Nenašla jsem nikde. Ráda se na něj podívám. Díky

Simona 19.01.2026

Brávám ho při nákupu čistících prostředků...https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-kvety/ Je perfektní, přebije smrádek a zároveň opravdu vydrží vonět.

Lída 20.01.2026

Složením mě hodně zaujal a ten na boty máš vyzkoušený? Ten by u nás byl i potřeba :-D

Simona 21.01.2026

JJ, tím jsme začínali, pomáhá dobře. Nastříkat, nechat pořádně uschnout a je to. Používám na osvěžení všech tenisek. Líbí se mi hlavně to složení, že to není kdoví co za chemie.

Lída 23.01.2026

Vyzkoušíme. Kupuješ na Alpiku i nějaké jiné věci? Mají tam teda veliký výběr snad všeho.

Simona 24.01.2026

Nakupuju tam kompletně věci na úklid a praní. Značky nejvíc Feel Eko a Tierra Verde. https://www.alpik.cz/cistici-a-uklidove-prostredky/ záleží, na co konkrétně potřebuješ, mají velký výběr. A na praní mám prací prášek taky od Tierra Verde na barevne i bílé.

Hana0022 25.01.2026

Holky díky za tipy, kromě spreje ALP ráda vyzkouším i jiné výrobky, ráda bych tyto lepší eko výrobky otestovala :-).

Lída 25.01.2026

Taky moc děkuji za doporučení, e-shop má supr výběr

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete mít pocit, že se věci kolem vás dávají konečně do pohybu. Energie Marsu, vašeho vládnoucího planetárního patrona, se projeví v potřebě jednat a prosazovat se. Je však důležité, abyste si předem stanovili jasný cíl, jinak ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat