Diskuse na téma Darování vajíček

Ahoj všem. Je tu někdo, kdo byl někdy darovat vajíčka? Zvažuji to už nějakou dobu a říkala jsem si, že už je na čase se rozhoupat. Zajímá mě, jak to u vás probíhalo? Byly nějaké komplikace, bolest nebo něco co stojí za zmínku?

Eliška 21.01.2026

Byla jsem před nějakou dobou darovat. Po první návštěvě ze mě opadl strach. Proběhlo vyšetření, odběry, vyplnění dotazníku. Pak další návštěva, kde jsem dostala rozpis hormonů a termín odběru. Ten byl bez problémů a rychlý. Pak mě lehce pobolívalo břicho ( zvládnuto bez prášků na bolest) a byla jsem ospalá. Nic víc. Zbytečně byly obavy :-). Pokud zvažuješ, jdi do toho :-). Kdyby tě něco zajímalo, na stránkách kliniky, kde jsem byla mají popis a příběhy https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek mrkni a počti.

Hana0022 23.01.2026

Proč sis vybrala zrovna IVF Zlín? Jak jsi ty hormony všechny zvládala a injekce ti nedělaly problém?

Eliška 24.01.2026

V IVF Zlín byla moje sestra, když nemohla otěhotnět. Jednou jsem tam s ní i byla a je to tam moc hezké. Navíc, když si čteš i recenze, jsou snad jen ty dobré. No a pak jsme se s kamarádkou rozhodly, že půjdeme darovat spolu, takže jsem se podporovaly. Ale jak už jsem psala, byly to zbytečné obavy. Injekce jsou tak malinké, že to ani necítíš ten vpich. Všechno ti ukážou a poradí, když budeš chtít.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vás čeká období zvýšené aktivity a rozhodnosti. Budete mít potřebu uvést do pohybu plány, které jste v poslední době odkládali, a vaše energie se zaměří na rychlé výsledky. Dávejte si však pozor, abyste... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat