Diskuse na téma Zkušenosti s Chytrou autozástavou

05. 03. 2026 SabaPa Peníze a právo

Zdravím, doufám, že mi tady poradíte. Jsem v situaci kdy mi na dofinancování projektu chybí ještě nějaké peníze a banka už mi nechce další peníze uvolnit, tak uvažuji dát auto do zástavy. Zajímalo by mě jakou máte zkušenost s Chytrou autozástavou? Protože jsem nikdy tento segment půjčky nikdy nevyužila, tak budu ráda za informace jak taková autozástava u nich probíhá a jestli jste s podmínkami za jakých se nabízí spokojené. Děkuji

Jana dnes 14:36

Ahoj, pro mě to byla taky nová zkušenost, když jsem šla do Chytré autozástavy, bylo mi trochu trapné, že jsem musela peníze řešit takto, ale když času moc nezbývalo a peníze jsem fakt potřebovala, tak jsem trapnost potlačila a začala jednat. Od prvopočátku se mnou jednali pohotově a bez předsudků(ze kterých jsem měla největší stres). Nezjišťovali na co peníze potřebuji, jen po mě chtěli veškeré info o autě, aby mohli udělat cenu. Nejdřív jsme jednali prostřednictvím emailu, pak osobně. Cena, která mi byla za moje auto nabídnutá mi přišla rozumná a návrh smlouvy byl taky podle předpokladů. Po podpisu jsem měla během půl hodiny peníze na účtě, takže fofr.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vás čeká období zvýšené aktivity a rozhodnosti. Budete mít potřebu uvést do pohybu plány, které jste v poslední době odkládali, a vaše energie se zaměří na rychlé výsledky. Dávejte si však pozor, abyste... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

75 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
22 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat