Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, už delší dobu se s partnerem snažíme o miminko a pořád nic. Začínám mít pocit, že se v tom úplně ztrácím. Byla některá z vás na konzultaci v centru reprodukční medicíny ještě dřív, než podstoupila nějakou léčbu? Pomohlo vám už jen to, že jste konečně věděly, na čem jste?
Holky, já jsem byla na konzultaci v IVF Zlín a právě jejich přístup mě přesvědčil, že jsem si vybrala dobře. Neodcházela jsem s pocitem, že mi něco prodávají nebo slibují. Naopak jsme dlouho mluvili o tom, co dává smysl v našem případě, co může léčbu ovlivnit a že někdy je potřeba hlavně trpělivost. Toho jsem si opravdu vážila.
My jsme přesně tohle udělali. Dlouho jsme čekali, že se to "zlomí samo", ale nakonec nám nejvíc pomohlo získat konkrétní informace. Nikdo nás do ničeho nenutil, jen jsme prošli vyšetření a lékař nám vysvětlil, jaké máme možnosti. Už jen ten pocit, že člověk ví, co dál, byl velká úleva.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V průběhu tohoto týdne budete mít silnou vnitřní touhu něco změnit nebo posunout kupředu. Budete cítit, že nechcete ztrácet čas a potřebujete jasný směr. Energie bude dostatek, ale může se stát, že vás přemíra nadšení přiměje jednat zbrkle. Pokud se naučíte zklid... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.