Prostreno.cz

Recept na Omega Blueberry Smoothie

Pokud hledáte rychlé a snadné ranní jídlo, tento recept na borůvkové smoothie je perfektní snídaní. Je nabité antioxidanty, zdravými tuky a dobrými bílkovinami, které vám pomohou správně začít den.

Nejlepší ze všeho je, že je hotový za pouhé dvě minuty, ideální pro rušná rána, kdy spěcháte, abyste mohli začít svůj den.

Klíčové ingredience

Tento recept na borůvkové smoothie je tak jednoduchý, jak jen to jde. Vše, co potřebujete, je mixér a tyto čtyři ingredience:

Borůvky

Bez borůvek nemůžete udělat borůvkové smoothie, a to je dobře, protože zdravotní přínosy borůvek nelze přeceňovat. Tyto malé plody poskytují zdravou dávku antioxidantů bojujících proti nemocem spolu s vitaminy K, C a E. Dodávají také mangan, měď a vitaminy B, což umožňuje borůvkám napomáhat zdraví srdce, mozku a střev.

Kokosové mléko

Jako tekutý základ používá tento recept na borůvkové smoothie kokosové mléko. Proč kokosové mléko? Protože je plné zdravých tuků, bílkovin a několika důležitých minerálů. Navíc může pomoci zlepšit krevní tlak, cholesterol, výkon při cvičení, budování svalů a regulaci hmotnosti.

Lněná moučka

Vyrobená ze lněných semínek má lněná moučka vysoký obsah vlákniny, ale nízký obsah sacharidů – plus vysoký obsah omega-3 mastných kyselin – proto omega borůvkový smoothie. Je také dobrý na pokožku a vlasy.

Vanilkový kolagenový prášek

Kolagen je životně důležitý pro pokožku a klouby a je také vynikající volbou proteinového prášku. Vanilka dobře ladí s borůvkami, ale můžete použít různé příchutě dle vlastního výběru.

Recept na Omega Blueberry Smoothie

Ingredience

1 šálek borůvek

¼ šálku kokosového mléka

1 polévková lžíce naklíčené lněné moučky

1 odměrka kolagenového proteinového prášku s vanilkovou příchutí

Návod na přípravu

V první řadě si shromážděte ingredience. Poté je přidejte do mixéru a rozmixujte! A je to!

Zdroj: názory autora





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat