Jak se obléci jako milionářka, i když jí nejste?

Nemusíte se zrovna topit v penězích, abyste vypadala, že jste oblečena draze. Nemusíte nakupovat oblečení v předních světových návrhářských salonech, a přesto můžete působit dojmem, že tak běžně činíte.

Takže jak se obléci na pohled luxusně, když se vám za šaty nechce dávat celý měsíční příjem?

Klasika

Jedno je třeba si připustit. Pokud nemáte na vybavení své garderoby zbytečných pár tisíc, budete muset přenechat nejaktuálnější trendy těm, které si je mohou dovolit měnit každý měsíc. Vy se zkuste zaměřit na nestárnoucí klasiku a na ní stavte. Takže si pořiďte oblečení, které „letí“ v každé módní vlně a které prostě budete doplňovat módními detaily. K této klasice například patří černý kabátek či bunda, košile (bílá je tradiční, můžete však zkusit i odvážnější barvu, ale pamatujte, že chcete kombinovat, a proto by měla být univerzální), malé černé, úzká sukně, dobře padnoucí kalhoty. A protože tyto kousky nabízí celá řada obchodů, budete si je moci pořídit například ve výprodeji za velmi výhodnou cenu. A to samé platí i o sezonních doplňcích.

Kabelka

Kabelku nosíte každý den, a proto se do ní vyplatí investovat. Opět si vyberte univerzální barvu, tvar i velikost, abyste si mohla pořídit jen jednu. Věřte, že utratíte-li za ni o něco více peněz, většinou vám také déle vydrží. Nemá cenu kupovat si každé dva měsíce novou kabelku za pár korun jen proto, že vypadá, jako byste ji nosila celý rok. Takže kabelka patří spíše k dlouhodobým investicím.


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat nebo jít dál! Astroložka Anna

Výprodeje, bazary…

Ani s poloprázdnou peněženkou nemusíte rezignovat na kvalitní oblečení. Jen budete muset více hledat. Jednou možností jsou výprodeje. Pokud ale nechcete čekat až na konec sezony, zajděte do second-handu, navštivte bazar, prohledejte internet. Zjistíte, že i značkové zboží se dá koupit za zlomek ceny. Bohužel to zabere trochu více času, než kdybyste si mohla takové oblečení koupit v butiku.

Boty

Velmi dobré je přitáhnout pozornost okolí k botám. I za velmi příznivou cenu se dají pořídit botičky, které se při správně zvoleném oblečení stanou dominantou celého outfitu. Botami zkrátka korunujete oblečení a nikdo už nebude pátrat, kolik jste za ně vlastně utratili. Na druhou stranu nezapomínejte, že boty by měly být také kvalitní – nezničíte si v nich nohy.
TIP Bety: Nevíte, jakými cviky zhubnout nebo posílit bříško? Chcete se zbavit širších boků? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat