Buďte sexy za pár minut!

Potřebujete být sexy během chvilky? Nebo se nechcete spoléhat jen na oblečení? Máme pro vás pár jednoduchých tipů, jak se stát neodolatelnou za pár minut!

1.    Oči

Dopřejte svým očím zářivý pohled pomocí lehce třpytivých, metalických stínů. Stejně dobře vám poslouží perleťový odstín. Aplikujte stíny jasné a třpytivé barvy ke koutkům očí – opticky je to zvětší a dodá jim lesk.

2.    Křivky

Teď vůbec nemáme na mysli boky a ňadra, ale vlasy. Ano, dopřejte křivky svým vlasům – nechte je lehce a přirozeně vlnit (samozřejmě jim budete s největší pravděpodobností pomoci uměle). Účelem není mít hlavu jako ovce, ale spíše vlasům dodat objem a dojem „neposlušnosti“.

3.    Nehty

Možná to zní jako klišé, ale je to tak – pro nehty neexistuje nic tak sexy, jako je rudý lak. Věřte, že muži si u žen všímají i rukou.

4.    Rty

O nehtech to sice platí beze zbytku, ale u rtů pozor – řada mužů rudou rtěnku za sexy příliš nepovažuje. Zkuste tedy vsadit spíše na přirozenost. Nechte pěkně vyniknout jejich tvar a zvolte barvu, která jej podtrhuje.

5.    Parfém

Parfém je samozřejmou součástí výbavy snad každé ženy. Chcete-li udělat na muže dojem, zkuste jej aplikovat i na vlasy – parfém v nich vydrží dlouho a bude krásně cítit například při objetí nebo polibku na dobrou noc. Aplikujte jej na vlasy asi z 15cm vzdálenosti, aby se nekoncentroval jen na jedno místo, ale hezky provoněl většinu vlasů.
TIP Bety: Nevíte si rady s líčením nebo s účesem, který by se k vám hodil? Zeptejte se ZDARMA v naší on-line poradně kadeřnice a stylistky Mishy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat