5 kousků z jeho šatníku, kterých by se měl rychle zbavit

Není třeba si nic nalhávat – ačkoli mají naši muži svůj vlastní styl a vkus, co se oblékání týče, my jako jejich partnerky je můžeme hodně ovlivnit. Třeba tím, že z jeho skříně odstraníme některé kousky.

1. Triček s „vtipnými“ nápisy

Upřímně, všechny ty slogany typu „nejsem líný se pořádně nažrat, miluju pivo“ apod. nejsou vtipné. Jsou neskutečně trapné. Bohužel se stále najdou muži, kteří je nosí. Pokud k nim patří i ten váš, je třeba radikálního zákroku.

2. Bláznivé kravaty

Kravata je módní doplněk, který se nosí většinou při formálních příležitostech. Proto by na nich neměly být žádné bláznivé obrázky typu kachniček, Mickey Mousů, pivních půllitrů apod. Pořiďte mu raději elegantní klasiku.

3. Cokoli s logem

Tedy nemáme na mysli designové logo výrobce onoho kousku oblečení, ale všechna možná firemní trička a spol. Pokud nejste majitelem či zaměstnancem dané firmy, opravdu nemusíte být chodící reklamou...

4. Trička s hlubokým véčkovým výstřihem

Pokud vašemu muži není pětadvacet a nemá vypracovanou, hladkou hruď, pak by se měl s podobnými kousky v šatníku rozloučit.

5. Boty s hranatou špičkou

Možná byly dříve v módě, ale dnes jsou takovým malým faux pas. Je lepší investovat do klasických, elegantních polobotek. Nemyslete, že na botách nezáleží!

* Mimochodem, ze šatníku (a nejen jeho) vyřaďte cokoli nepadnoucího. Nemá cenu schovávat si kalhoty, které sotva dopnete, stejně už je nebudete nikdy nosit (i když do nich zhubnete, stejně si raději koupíte nové). A není nic smutnějšího než muž/žena, co se urputně snaží narvat do oblečení o jednu až dvě velikosti menšího, než potřebují.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat