Stylová i praktická kabelka? Vyberte si z našich crossbody tipů

Velké kabelky, do kterých naházíte celý svůj arzenál, mají rozhodně něco do sebe. Řekněte ale samy, opravdu je máte chuť den co den vláčet v ruce? Pokud nesouhlasně vrtíte hlavou, pořiďte si stylovou náhradnici, kterou jednoduše přehodíte přes rameno nebo celé tělo. A konečně budete mít volné ruce!

Nejprve trocha terminologie. Podle potřeby si můžete pořídit malou kabelku s dostatečně dlouhým popruhem, která se dá nosit křížem přes celé tělo. V obchodech ji najdete coby crossbody nebo crossover. Krásně vypadají kousky s řetízkovým uchem, ale počítejte s tím, že bývají o trochu těžší než ty klasické. Tyto kabelky mívají obecně menší rozměry, věřte ale, že je to pro vaše dobro. Kdybyste měly nosit podobným způsobem větší zavazadlo, odrovnaly byste si záda. Peněženka, mobil a pár drobností se vám tam ale bez problémů vejdou. Druhou variantou je prostornější messenger, který se už ale nosí na jednom rameni. Rukou ho tak přeci jen musíte jistit.

Až si budete kabelku vybírat, nedívejte se jen po černé variantě. Barevné kusy doporučujeme obzvlášť v případě, že máte kabát v neutrálních barvách. Na šedém, krémovém, hnědém nebo černém podkladu se bude výrazná kabelka skvěle vyjímat. A jedno malé upozornění na závěr, při prohlížení fotek se nenechte zmást absencí popruhu. Výrobci ho při focení často skryjí dovnitř kabelky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat