Bez stylové šály se neobejdete. Kterou si vyberete?

Pokud ji považujete pouze za praktický doplněk, hrubě ji podceňujete. Šála umí víc, než jen zahřát. V ideálním případě byste měly vlastnit rovnou několik kusů, které vašim svrškům dodají pokaždé jiné vzezření. Vybrat si můžete z našich tipů!

Zkraje potěšíme všechny „zmrzliny“ – letos se totiž nosí objemné, velké šály. Některé jsou tak dlouhé, že pokryjí téměř celou horní polovinu těla. Změnil se i způsob jejich uvazování. Šály zdaleka nemusíte omotávat třikrát kolem dokola… Protože je žádoucí, aby byl váš zahřívač vidět, omotejte šálu kolem krku jen jednou a cípy nechte volně viset dolů. Ve dnech, kdy není až taková zima, můžete vyzkoušet i stylingový tip, který jste mohly okoukat na loňské přehlídce značky Burberry. Šálu neuvazujte kolem krku, jen ji nechte volně položenou tak, aby cípy po obou stranách spadaly k pasu. Samotný pas potom stáhněte páskem. Ten půjde jak přes kabát, tak i cípy šály, které vlastně uchytí.

Co se týče barev a materiálů, fantazii se meze nekladou. Hladké, jednoduché šály jsou ideální k vícebarevným nebo vzorovaným kabátům, k těm jednoduchým můžete naopak volit výrazné kusy, které upoutají pozornost. Důležitý je samozřejmě i materiál, pokud vás bude šála nepříjemně kousat už v obchodě, nechte ji tam. Můžete si dovolit větší investici? Připlaťte si za kašmírovou šálu nebo alespoň 100% vlnu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat