Svěží pleť do minuty? Zařídí ji krémová tvářenka

Nemusíte čekat na to, až vám tváře zbarví mráz. Rozšiřte svou kosmetickou sbírku o krémovou tvářenku a můžete si užívat zdravé a svěží barvy, kdykoli se vám zamane. Víte, v čem je lepší než její pudrová konkurentka a komu bude svědčit nejvíce?

I klasická pudrová tvářenka vám samozřejmě dodá barvu. Ta s krémovým složením umí ale ještě něco navíc. Díky své konzistenci působí mnohem svěžejším a přirozenějším dojmem. Než ji ale začneme vychvalovat, přijde jedno upozornění. Stejně jako spousta kosmetických vychytávek není ani tento produkt vhodný úplně pro všechny. Pokud máte mastnou pleť, zůstaňte raději u klasiky. Další lesk nepotřebujete. Stejně by měly postupovat i ženy s výraznými póry. Krémová tvářenka je naopak ideální pro ženy se sušším typem pleti a vhodná je i pro ženy ve zralém věku. Využívat ji můžete i v případě, že máte normální nebo smíšený typ pleti.

Důležité je, abyste krémovou tvářenku využívaly výhradně na stejný krémový podklad. Použít ji můžete na klasický tekutý make-up a ve dnech volna i na nenalíčenou, krémem ošetřenou pleť. Pozor, tvář před použitím tvářenky nepudrujte. Kombinace pudru a krémové tvářenky by způsobila barevné nerovnosti a skvrny. Takže vždy jen pudr + pudrová tvářenka (případně make-up + pudr + pudrová tvářenka) nebo make-up + krémová tvářenka (případně krém nebo BB krém + krémová tvářenka).

Co se týče nanášení, doporučujeme vlastní prsty. Tvářenku nezapomeňte pečlivě rozetřít tak, aby nebyly viditelné žádné přechody. Aplikace vyžaduje praxi, ale věřte nám, výsledek stojí za to. Vyzkoušet můžete i práci se štětcem nebo měkkou houbičkou, ta ale vyžaduje ještě delší trénink. Pozor, klasický štětec na pudr nefunguje. Použít musíte štětec na krémové textury (je podobný jako ten na make-up, jen bývá menší).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat