Sháníte večírkové šaty? Udělali jsme za vás módní předvýběr!

Jen málokterý měsíc přináší tolik příležitostí hodit se do gala! V prosinci není nouze o nejrůznější večírky, firemní akce a všechny přemýšlíme i o tom, co si obléknout na Štědrý večer nebo Silvestra. Jedna varianta se přímo nabízí – stylové večírkové šaty. Zoufáte si, že žádné vhodné nemáte? Pak vám přijde vhod náš módní předvýběr!

Pokud chcete vsadit na jedny jediné šaty, doporučujeme se porozhlédnout po jednodušším modelu, který můžete pokaždé pozměnit pomocí doplňků. Naprostou klasikou jsou v tomto ohledu malé černé, vybírat si ale můžete z širšího spektra barev. Zásadní je samozřejmě typ vaší postavy. Zatímco ženy s drobnou postavou se mohou obléknout do upnutých bodycon šatů (pozor, u těch nevolte příliš krátkou délku, mohly by působit vulgárně), ty s plnějšími tvary by měly vsadit na rafinované střihy. Zachrání vás zavinovací šaty, model s áčkovou sukní (nebojte, boky vám nerozšíří) nebo křivky kopírující šaty z pevnější látky, která k tukovým záhybům nepřilne.

Nepřehlédnutelné jsou šaty s potisky, flitry (tady s doplňky šetřete) nebo volány, zajímavým efektem ale mohou být i široké rukávy. Ať už si vyberete kterýkoli model, šaty byste nikdy neměly zabít klasikou kabelkou. K večerním šatům zkrátka patří psaníčko, byť by bylo větší. To samé se týká obuvi. Na nohou byste měly mít lodičky. Výjimkou jsou méně formální akce, na které můžete obout kotníčkové boty s podpatkem. Podpatek i samotná bota by ale měly být subtilnější.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat