Povinná módní výbava na zimu? Péřový kabát nebo bunda. Velký výběr od naší stylistky!

Přiznáváme, že pro kabáty máme slabost, jakmile ale teploty začnou klesat pod nulu, přestává nám jejich tenká látka stačit. V obchodech se dá naštěstí najít spousta stylových bund a péřových kabátů, které zahřejí a neuberou na stylu. Vytipovali jsme pro vás ty nej!

Dokud se teploty drží nad nulou, vystačíte si s oblíbeným vlněným kabátem. Jakmile se ale ochladí, je na místě vytáhnout opravdu teplou bundu. Pozor, pokud se nechcete dopustit módního faux pas, vyhněte se ryze sportovním, funkčním nebo dokonce lyžařským bundám. Přestože jsou v ulicích vidět, do města zkrátka nepatří! A ne, kožená kabelka ani kozačky tuto kombinaci nevylepší (spíše naopak).

Pokud jste na zimu háklivé, doporučujeme investovat do delšího péřového (ale opravdu péřového) kabátu, který vás udrží celý den v teple. Nejlichotivější jsou přitom kusy, které mají v pase pásek. Ten totiž nechá vyniknout siluetu a vy si nebudete v bundě připadat jako Eskymák. Strávily jste celý podzim v ležérní parce? Sehnat můžete zateplenu bundu na podobný způsob. Bát se nemusíte ani barev. Co třeba červená nebo žlutá?

Závěrem si připomeňme, že podobné bundy jsou mnohem ležérnější než vlněné kabáty. Myslete na to i při volbě oblečení a doplňků. Kozačky na tenkém podpatku nebudou tím pravým. K bundě můžete naopak obout rovné kozačky nebo kotníčkové boty (když podpatky, tak nižší a širší), případně kotníčkové městské tenisky vystlané kožíškem. Hodit se bude i kabelka ve stylu messengeru, cross body (kabelka křížem) nebo poslední dobou tak oblíbený vak.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat