5 triků pro sexy pohled. Efekt zaručen!

Jak vykouzlit opravdu krásný, sexy pohled? Optickým zvýrazněním a zvětšením očí! Je to snazší, než si myslíte, a efekt je zaručen.

Jak docílit pomocí několika triků větších očí a hlubokého pohledu?

Trik č. 1: Světlejší stín do koutků

Používáte-li oční stíny, nespoléhejte se pouze na jeden odstín – do vnitřního koutka byste měla aplikovat světlejší barvu, aby se oči opticky zvětšily.

Trik č. 2: Světlý odstín pod obočí

Další z oblíbených triků velí aplikovat těsně pod obočí světlý stín (neměl by být výrazně světlý nebo třpytivý, ale rozhodně by měl být o chlup světlejší než například pudr, kterým fixujete make-up).

Trik č. 3: Pryč s tmavými kruhy

Kruhy pod očima nám nepřidávají na mladistvosti a navíc opticky zmenšují oči. Proto jejich zakrytí (nejlépe pomocí korektoru) věnujte dostatečnou pozornost.

Trik č. 4: Nepodceňujte rtěnku

Abyste oči co nejvíce zvýraznila, uberte make-up na zbytku obličeje. Snažte se jej udržet co nejpřirozenější. Týká se to především rtěnky, která by měla být velmi nenápadná, co nejblíže vašemu přirozenému odstínu rtů.

Trik č. 5: Soustřeďte se na řasy

Pečlivě nalíčené řasy dokáží s vaším pohledem zázraky! Pokud vás příroda nevybavila nijak hustými a dlouhými řasami, můžete v případě potřeby sáhnout po těch umělých. V každém případě se ale vyplatí naučit se pracovat s kleštičkami, které řasy zdůrazní a krásně vytvarují.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat