Tři nejmódnější odstíny rtěnek! Kterou začnete nosit?

Pokud chcete své oblíbené rtěnce pořídit sestřičku, jste na správné adrese! Poctivě jsme prošli všechny beauty trendy a vybrali tři odstíny, které budou na jaře nejmódnější. A abychom nemluvili jen v teoretické rovině, rovnou jsme pro vás vytipovali i konkrétní rtěnky.

Sezónní trendy neovlivňují jen módu. To, že se začnou nosit určité odstíny rtěnek, samozřejmě neznamená, že byste měly vyházet celou kosmetikou taštičku a začít ji plnit znovu. Pokud ale chcete vyzkoušet něco nového, máte ideální příležitost. Necháte se zlákat?

Svěží korálová

Má v sobě kousek z růžové i oranžové a k jaru se vyloženě hodí. Nejlépe bude vypadat v kombinaci s prvním opálením a krásně doplní i bronzové líčení. Díky své lehkosti je ideální i na běžné denní nošení.


1. rtěnka Bourjois Shine Edition, odstín 20 Soleil, 146 Kč,
2.  rtěnka Isadora Matt Lipstick, odstín Hot Coral, 385 Kč
3.  rtěnka L´Oréal Paris Color Riche, odstín 373 Magnetic Coral, 230 Kč,
4.  rtěnka Maybelline Color Sensational, odstín Shocking Coral, 129 Kč 

Světlounká růžová

Světlý „baby pink“ odstín je momentálně často okořeněný perletí. Dámy ve zralém věku by ovšem měly dát přednost matnému, případně polomatnému efektu. Pozor si dejte na to, čím rtěnku doplníte. Pokud nechcete vypadat jako z osmdesátých let, nikdy ji nenoste k barevným stínům. Nejlépe vypadá stejně jako na přehlídce – v kombinaci s nahým líčením a trochou bronzu na tvářích.


1. lesk na rty NARS, odstín Baby Doll, 700 Kč,
2. rtěnka Topshop, odstín Lips in Pillow Talk, 299 Kč
3. rtěnka L´Oréal Color Riche, odstín Doutzen´s nude, 217 Kč,
4. rtěnka Essence, odstín 60 Cutie Mac Cute, 59 Kč

Ostrá červená

To nejlepší na závěr :-) Jaru bude dominovat červená rtěnka jako vystřižená z filmového plátna. Osmělte se a noste ji na den s minimem dalších líčidel (nutností je ovšem dokonale sjednocená pleť). Na večer k ní můžete přidat jednoduchou linku. Červená vyžaduje precizní nanesení i kvalitní produkt, vybírejte proto pečlivě. Chcete rtěnku, která nestojí majlant a zároveň se za celý den ani nehne? Zkuste oboustrannou Provocalips od Rimmel nebo obdobnou 16h Lip Colour od Dermacolu.  


1. rtěnka NARS, odstín Jungle Red, 700 Kč,
2. dlouhotrvající rtěnka Rimmel Provocalips, odstín Play with Fire, 139 Kč
3. rtěnka L´Oréal Color Riche, odstín J.Lo´s Red, 219 Kč,
4. rtěnka Max Factor Elixir Lipstick, odstín 715 Ruby Tuesday, 199 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat