Kabelky mají konkurenci! Tyhle stylové kožené batůžky

Není batůžek jako batůžek. Až si prohlédnete moderní kožené verze, pochopíte, proč se do nich zamiloval celý módní svět. Díky jejich provedení je můžete nosit stejně jako kabelku ke všemu. Včetně šatů.

Zapomeňte na batohy připomínající školní léta i kusy, se kterými chodíváte do přírody. Kožené a koženkové batůžky plně nahrazují kabelky a k městskému stylu se perfektně hodí. Když se na ně podíváte blíže, uvidíte, že je jejich vzhled ryze elegantní a z většiny případů až minimalisticky strohý. Kožený batůžek tak můžete bez obav nosit nejen ke kalhotám, ale i šatům nebo oblíbené sukni. Kromě klasické černé, bílé nebo krémové se můžete setkat s barevnými variantami – naším favoritem je pudrově růžová nebo žlutá, která se bude k jarnímu šatníku perfektně hodit.


Abychom batůžky jen nevychvalovali, musíte počítat s tím, že jde spíše o módní doplněk, než o funkční kus. Prostorově tak nejsou o nic větší, než středně velké kabelky. Na druhou stranu, na rozdíl od kabelek je nemusíte držet v ruce, a jelikož máte váhu rovnoměrně rozloženu na zádech, oddechne si i vaše tělo.

Už víte, který si vyberete?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat