Revoluční způsob odličování. Znáte čisticí balzámy?

Vyhrají souboj i s těmi nejodolnějšími líčidly, zbaví vás každičké nečistoty a coby bonus vyživí pleť. To vše do dvou minut. Pokud jste se ještě neslyšely o kouzlu odličovacích balzámů, je nejvyšší čas se seznámit!

Zatímco u nás se začínají opatrně objevovat, v zahraniční už nějakou dobu patří mezi nejvyhledávanější kosmetické produkty.  Odličovací balzámy mají hutnou konzistenci, které se není třeba bát ani v případě, že máte mastnější pleť. Díky tomu, že obsahují cenné oleje, si účinně poradí i s voděodolnými líčidly, kterých se jinak zbavuje těžko. A vaše pleť? Rozhodně nebude nepříjemně vysušená, jako může být například po čištění pěnivými gely. Na omak se bude tvářit, jako byste ji právě ošetřily porcí výživného krému.

S balzámy se přitom pracuje snadno. Nanášejí se výhradně na suchou pleť krouživými pohyby. Naberete prsty trochu balzámu (vystačíte si s malým množstvím), a jak ho vtíráte do pokožky, cítíte, že vám přípravek pod prsty povoluje. A to samé se brzy začne dít s líčidly a nečistotami. Pak už stačí balzám odstranit.


1. Take The Day Off, Clinique, 695 Kč (125 ml), 2. Cleansing Balm, Sensai, 1 350 Kč (125 ml),
3. Ultrabland, Lush, 295 Kč (40 ml), 4. Balm to Oil, Biotherm, 615 Kč (100 ml),
5. Eve Lom Cleanser, 1 250 Kč (50 ml), 6. Hoth Cloth Cleanser REN, 560 Kč (150 ml),
7. Camomile Cleansing Butter, The Body Shop, 329 Kč (90 ml)

Metody smývání jsou v podstatě dvě. Použít můžete teplou vodu anebo malý, nahřátý ručník. Ten ponoříte do teplé vody, vyždímáte a balzám s jeho pomocí setřete. Pokud budete praktikovat druhou metodu, nezapomeňte, že byste měly používat pokaždé čistý ručník. Ideální je si nakoupit balení malých ručníčků, které jednou za týden nebo dva hodíte do pračky a samostatně vyperete na 90°. Součástí některých balzámů jsou rovnou mušelínové mini ručníčky.

Pokud to není na obalu uvedeno jinak, balzámy můžete používat i na odlíčení očí. Jedničkou na trhu je balzám Eve Lom, který bývá označován za jeden z nejlepších odličovadel vůbec. Tomu ale bohužel odpovídá i jeho cena. Velmi slušný výkon podává i kultovní balzám Take The Day Off od Clinique nebo naše srdeční záležitost, Hoth Cloth Cleanser od REN, který je ovšem k dostání pouze prostřednictvím zahraničního e-shopu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat