Trendy v účesech: Cop na stranu

Která žena s dlouhými vlasy by neznala klasický cop zapletený ze tří pramenů. Že je to nuda? Tento vlasový pletenec už od loňského podzimu dominuje jak přehlídkovým molům, tak i červeným kobercům, kde se s tímto trendy účesem předvádí nejedna světová celebrita.

Klasický cop na stranu

A jak si stylový cop uvázat? Nesvazujte vlasy u temene hlavy do gumičky, ale nechte je volně dýchat. Příliš je nesčesávejte, ale naopak je raději jen prohrábněte prsty.

Pokud máte vlasy hodně jemné či zplihlé, můžete si pomoci jemným tupírováním. Vlasy potom přehoďte na jednu stranu přes rameno, rozdělte je na tři stejně silné prameny a volně spleť do copu... A trendy účes je na světě!

Rybí cop

Další variantou je i tzv. rybí cop, který si získal oblibu díky italskému módnímu domu Missoni, který tento styling vybral pro jednu ze svých přehlídek. Tento účes začal okamžitě sklízet velké úspěchy.

Je to právě díky jeho neotřelému vzhledu, který upoutá pozornost nejednoho oka. Vypadá možná složitě, ale zvládne ho úplně každá!

Jak na to: Vlasy rozdělte do dvou stejně silných pramenů. Z jednoho pramenu oddělte tenký pramínek, spodem ho přiložte k prameni druhému a spojte ho s ním. S druhým pramenem pak udělejte to stejné. Takhle pokračujte na střídačku dokud nedojdete ke konečkům.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat