Beauty trend letošního roku: Make-upy v houbičkách

Zapomeňte na zdlouhavý proces nanášení tekutého make-upu, odteď už vaše rána mohou být klidnější! Světlo světa totiž spatřily make-upy v houbičkách, které uchvátily celý beauty svět. O co jde a proč byste si je měla také zamilovat?

Asijský původ

Jestli jsou v něčem asijské ženy přebornice, je to jednoznačně péče o pleť a dokonalé líčení. Většina trendů k nám přichází právě z asijských zemí, kde se na krásnou a zdravě vypadající pleť velmi dbá. Nejinak tomu bylo i u „polštářkových“ make-upů, které k nám dorazily rovnou z Koreje. A v čem je jejich síla?

Dokonalé krytí a lehká textura

Polštářkový make-up (neboli cushion) dokáže dokonale zakrýt všechny nedokonalosti od pupínků až po kruhy pod očima, zároveň je ale velmi přirozený a na pleti téměř neviditelný. Samotný produkt je totiž napuštěný v houbičce, která se ukrývá v balení. Díky tomu nanesete na pleť jen malé množství make-upu, takže se nemusíte bát zbytečných nánosů. Má velmi lehkou texturu, díky které se dá vrstvit a nevytvoří efekt masky, hydratuje, rozjasňuje a pleť nijak nezatěžuje. A co víc? Je neskutečně praktický!

1. Kompaktní make-up, SEPHORA, 550 KČ, 2. Kompaktní make-up, LANCÔME, 1280 Kč,
3. Miracle cushion, LANC, 4. Make-up, YVES SAINT LAURENT, 1539 Kč,
5. Magic Cushion, MISSHA, 529 Kč, 6. Tekutý make-up v houbičce, L’ORÉAL, 399 Kč.

Praktické balení

Balení vypadá jako klasický pudr se zrcátkem, hodí se proto do každé kabelky. Nemusíte k němu navíc používat žádné štětce či speciální pomůcky, stačit vám bude přiložená „labutěnka“. Tu namočíte do produktu a jemným poklepáváním vpracujete do pleti. Většina houbiček je navíc antibakteriálních, takže se nemusíte bát, že si po obličeji roznesete nečistoty. Už žádné rozlité make-upy v kabelce a zničené oblečení.

Make-up pro vytížené ženy

Jestli ráno nestíháte a s rohlíkem v puse dobíháte tramvaj, bude pro vás tenhle make-up jako dělaný. Nemusíte s ním trávit dlouhé minuty před zrcadlem, stačit vám bude pár vteřin při cestě tramvají. Aplikace je nesmírně rychlá a jednoduchá a vaše pleť bude dokonalá!

Znáte polštářkové make-upy? Našly si své místo ve vaší kabelce?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat