Recept na pevná ňadra. Vyzkoušíte ho?

Která žena by netoužila po dokonale pevných prsou? Jenže s přibývajícím věkem na ně čím dál více působí gravitace, a přidá-li se například ještě těhotenství a kojení, pro spoustu z nás se pevná ňadra promění v pouhý sen. Ale nemusí!

Tak jako pečujeme o pleť obličeje, tak bychom měly pečovat i o pokožku ňader. I u ní totiž můžeme tou správnou péčí zpomalit účinky času a gravitace.

Na trhu sice najdete celou řadu krémů a sér, jež mají prsům zajistit potřebnou pevnost, utrácet za ně ale nemusíte! Ingredience na úžasnou vyživující masku má totiž většina z nás dávno doma!

Maska pro zpevnění ňader

Co budete potřebovat:

  • 1 polévkovou lžíci medu
  • 1 vaječný bílek
  • 1 polévkovou lžíci vitaminu E (seženete ho v lékárně)

Jak na to:

Všechny ingredience smíchejte do pevné směsi a naneste ji na celou plochu ňader. Přibližně 5 minut pak prsa jemně masírujte, aby se maska co nejvíc vstřebala. Poté vezměte měkkou, nevyztuženou bavlněnou podprsenku (ideálně i bez kostic) a oblékněte si ji na neumytá ňadra. Nechejte působit dalších 30 minut a poté ve sprše masku důkladně spláchněte.

První týden je dobré nanášet masku na prsa denně, poté by mělo stačit proceduru opakovat přibližně dvakrát do týdne. První výsledky byste měla pozorovat přibližně po 2 až 3 týdnech.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat