Oblíbená barva: Co o vás prozradí?

Každý z nás preferuje určitou barvu. Napadlo vás ale někdy, proč se každému z nás líbí jiná? Možná je to proto, že barvy o nás a naší osobnosti mohou vyzradit víc, než byste si mysleli.

Co o vás tedy vypovídá, pokud máte nejraději…

...bílou?

Jste velmi organizovaní, ale zároveň nezávislí a jen tak něco vás nespoutá. Vaší silnou stránkou je logické uvažování.

...žlutou?

Nasáváte informace jakou houba, rádi objevujete nové věci. Jste velmi individuální osobnosti, ale k sobeckosti máte daleko.

...oranžovou?

Máte rádi společnost, jste skvělým týmovým hráčem a nevynecháte příležitost ke společenskému životu. Nemáte rádi samotu.

...červenou?

Nikdy vám nechybí odhodlání a nemáte rádi, pokud věci nemůžete dotáhnout do konce. Nebojíte se jít do rizika a máte rádi akci.

...růžovou?

U jiných lidí by to znělo banálně a neuvěřitelně, ale pro vás to platí do písmene. Na vrcholu žebříčku vašich hodnot stojí láska. Tu hledáte a rozdáváte celý život.

...fialovou?

Jste perfekcionalisté, v životě potřebujete a hledáte jistoty. Zároveň máte velmi dobré srdce – nikdy neodmítnete pomoc těm, kteří ji potřebují.

...modrou?

Jste velmi otevření, máte rádi harmonii a není pro vás nic důležitějšího než upřímnost a pravda. Nejste sobečtí, často stavíte zájmy cizích před vlastní.

...zelenou?

Jste velmi loajální k lidem, na nichž vám záleží. A očekáváte podobný přístup i od ostatních. Záleží vám na tom, co si o vás lidé myslí.

...hnědou?

Netoužíte po komplikovaném životě, máte rádi svou rodinu, své přátele, kteří se o vás mohou opřít, kdykoli to potřebují.

...šedou?

Jste velmi klidní a máte rádi svůj klid. Vaší silnou stránkou je fakt, že působíte velmi spolehlivě a nikdy nenecháte nikoho na holičkách.

...černou?

Jste ambiciózní a jen neradi necháte kohokoli převzít kontrolu nad vaším životem. Na druhou stranu jste ale velmi kreativní a máte silnou intuici.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat