Nestíháte sprchu? Prostě ji předstírejte

Možná už se vám to také stalo – ráno jste zaspala a teď přemýšlíte, jak dohnat ztracený čas, aby ten pozdní příchod nebyl zas tak dramatický. Většinou to odnese sprcha. Jenže jak to zařídit, aby nikdo nic nepoznal?

Ranní sprcha nejenže člověka probudí a „nakopne“, ale zajistí, že se kolegové nebudou vskrytu ušklíbat a odsedat si od nás na obědě kvůli nepříjemnému „odéru“. Pokud ale sprchu nemáte šanci stihnout, můžete si pomoci i několika „vychytávkami“, díky nimž to nikdo nepozná.

Povolejte ubrousky

Popadněte vlhčené ubrousky a otřete jimi kritická místa na těle (podpaží, paže, ramena, hrudník apod.). Nezapomeňte ani na intimní partie – na ně ale použijte ubrousky určené pro intimní hygienu.

Dodejte kůži vůni

Nemáte doma vlhčené ubrousky? Pak zkuste na pokožku těla aplikovat voňavé tělové mléko – ideální je s citrusovým aroma. Kůži hezky provoní a nikdo nepozná, že jste nestihla sprchu.

Pomozte si parfémem

Není čas ani na tělové mléko? Pak si dopřejte parfémovou „sprchu“. Na tělo aplikujte svůj oblíbený parfém – oblečení pak intenzivní vůni trochu otupí, ale vy budete krásně voňavá a svěží. Alespoň nějakou část dne...

„Odličte“ obličej

Abyste své tváři navrátila svěžest a čistotu, vyčistěte ji tampónkem namočeným v odličovači. Opláchnout si jen tak obličej vodou většinou nestačí,

Oholte nohy „nasucho“

Potřebujete již nutně oholit nohy, ale nedostává se vám času nazbyt? Pak vyměňte vodu a holicí gel či krém za tělové mléko. Jako pomoc v nouzi také obstojí – a vám odpadne namáčení, oplachování a sušení nohou.

Zkuste netradiční peeling

Jestliže vaše pokožka už opravdu potřebuje peeling, protože se loupe a je pokryta jemnými šupinkami, ale vy nemáte čas, zkuste vzít měkký kartáček a krouživými pohyby přejeďte nejpostiženější místa.

(Ne)umyjte vlasy

Mastné vlasy, ve kterých rozhodně neopustíte byt? Pak mějte po ruce suchý šampon. Nastříkejte, vyčešte – během pár minut máte účes jako kdy jindy. Pokud nemáte suchý šampon, podobně poslouží i dětský pudr (ale pamatujte, že je o něco těžší jej z vlasů vyčesat).

Navoňte hlavu

Neumyté vlasy zrovna nevoní, to si nemusíme nalhávat. Jak z toho ven? Prostě z dálky do pramenů aplikujte svůj oblíbený parfém. Ano, vlasy může vysušit, ale pro jednou to vydržíte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat