Dokonalé rty na 16 hodin: Jak jste testovaly dlouhotrvající rtěnku od Dermacol

21.12.2016 | Krása a móda

Další příjemné testování máme u konce. Která žena by nechtěla vyzkoušet rtěnku, která vydrží až 16 hodin. Pokud tomu stále nevěříte, podívejte se, jak obstála u našich testerek!

Naše testerky měly možnost otestovat hned dva produkty od české značky Dermacol, a to průlomovou rtěnku 16H Lip Colour, která je k dispozici v 9 úžasných odsínech, a dvoufázový fluidní odličovač Waterproof eye make-up remover .

Děkujeme všem testerkám za hodnocení, je vidět, že si testování opravdu užily. Důkazem toho je celá galerie fotek, která dokazuje, že rtěnka 16H Lip Colour opravdu vydrží celý den a má stále sytý odstín. Podívejte se na ty nejpovedenější fotografie a proměny!


Jako poděkování všem testerkám, které doplnily své hodnocení o fotografie, posíláme na účet bonusové body! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Jak jste testovaly

Rtěnka se lehce nanáší, rychle schne, nelepí, barva má opravdu vysokou pigmentaci. Druhá fáze je příjemná, dodá rtům lehkost, vláčnost, jemnost. Chcete se rtů dotýkat. Rty jsou krásně zvýrazněné a lesklé, syté, plné. Rtěnka na rtech vydrží déle než ostatní rtěnky,“ hodnotí testerka Lusylie.

Naše testerky si rtěnku opravdu pochvalují, jako například testerka Misams: „Rozhodně nemám po používaní rty popraskané (dost na to trpím). Barva je nad očekávání stálá, vydrží hodně, jen tak se nesetře.“ K ní se přidává i testerka Dara1: „Už jsem jich pár vyzkoušela, co slibovaly, že vydrží a jsou nesmazatelné, ale žádná mě nepřesvědčila. Až doteď.

Předčila mé představy ve výdrži.

Je opravdu neuvěřitelné, jak dlouho rtěnka vydrží, testerka AnyVoldan ji kontrolovala každou chvilku: „Kolikrát jsem si říkala, že už tam rtěnka nemůže být a po kouknutí do zrcadla jsem zjistila, že je tam stále. Co se týká výdrže, tak je nepřekonatelná. Měla jsem ji okolo 12 hodin, a to jsem často jedla, pila, dala jsem si cigaretu, několikrát políbila manžela a večer byla rtěnka stále pěkně na rtech,“ pochvaluje si testerka.

Opravdu mi na rtech vydržela celý dlouhý den, aniž bych ji musela dobarvovat.

I testerky, které měly s rtěnkou první zkušenost, přesvědčila. „Nikdy jsem rtěnku nepoužívala, ale po vyzkoušení této jsem tolik nadšena, že si koupím ještě dva různé odstíny, které budu střídat,“ nadšeně hodnotí testerka Andak

Bez odličovače ani ránu

Nesmíme také zapomenout ohodnotit dvoufázový fluidní odličovač Waterproof eye make-up remover, který lehce upadl do stínu za geniální rtěnku, ale zrovna díky rtěnce ho mohly naše testerky vyzkoušet.

Odličovač je super, důkladně tuto rtěnku odstraní.“ pochvaluje si testerka Filomena a k ní se přidává i testerka Mmysulka: „Odlíčení rtěnky dvoufázovým odličovačem šlo pěkně, i řasenka šla krásně odlíčit. Neštípe mě a je příjemný.

Odličovač Waterproof eye make-up remover a průlomovou rtěnku 16H Lip Colour od Dermacol už hodnotilo 122 z vás! Máte osobní zkušenost s touto českou dekorativní kosmetikou? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat