Maxi náušnice = maximální styl!

Letos v létě letí maxi délky na všech frontách. Pokud již v šatníku máte maxisukni a maxišaty, nadešel čas opatřit si i ultra dlouhé náušnice. Vybírat je rozhodně z čeho. Do ušního lalůčku je povoleno vetknout prakticky cokoliv.

Náušnice se mohou rozpínat jak do délky, tak do šířky, a inspirace je skutečně ze všech koutů světa. Nosit můžete od bohémských visaček, přes východně inspirované kousky s indickými ornamenty vyvedené v kamenech, křehoučká paví péříčka až po masivní kruhy inspirované Afrikou, za které by se nestyděla ani rnb hvězda.

Je známo, že na módních show je všechno tak trochu „over the top“. Přehnaný styl sice vypadá skvostně a dramaticky na mole, ale v reálu byste si pod takovou tíhou v práci u počítače musela podpírat hlavu.

Podobné kousky si můžete opatřit na výjimečnou příležitost, do terénu bychom osobně volili odlehčenou verzi, která je masivní na pohled, ale neváží moc. Než si vysněný pár náušnic zakoupíte, potěžkejte je v ruce a prozkoumejte, jestli vám zbytečně netáhnou dolů ušní lalůček.

INSPIRACE Z MOLA

JAK NA TO JDOU HVĚZDY


Zleva: Heidi Klum // Martina McBride // Rachel Bilson


Zleva: Katia Winter // Tory Burch // Garcelle Beauvais


Zleva: Eva Marcille Pigford // Alison Haislip // JoJo

TIPY NA NÁKUP PODLE BETY


Foto: Náušnice Accesorize, nakoupit lze on-line na www.accesorize.co.uk


Foto: Anne Christine, Palladium


Foto: Swarowski // Thomas Sabo, Halada // H&M






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat