Vlasy si sami řeknou o návštěvu u kadeřníka

Kadeřnictví stále spadají do služeb, které ještě nejsou otevřené nebo bude jejich návštěva podmíněna testem, nicméně už teď se můžete na svoje vlasy podívat a podle stavu si objednat termín u svého oblíbeného kadeřníka. Jak tedy poznat, že už opravdu nadešel čas?

Mimochodem, pravidelně „pod nůžky“ bychom se měli vydávat všichni – bez ohledu na délku vlasů.

Účes trvá hodiny

Máte vlasy sestříhané do požadovaného účesu. Ten se ale s přibývajícím časem začíná pozbývat svého tvaru. A vytvořit na hlavě jeho původní podobu ráno zabírá čím dál víc času. To je jasné znamení, že byste se měli svěřit opět do péče profesionála, který vaše neposedné prameny přiměje ke spolupráci.

Odcházíte nespokojení

Nejde jen o to, že vám styling vlasů ráno zabere spoustu času, ale navíc skoro každý druhý den odcházíte z domu a vyhýbáte se dalšímu pohledu do zrcadla, protože víte, že se vám vlasy dneska zase nepovedly… Možná je to proto, že bojujete předem prohranou bitvu. Zkrátka je čas na kadeřníka.

Suché a roztřepené konečky

Konečky vlasů jsou snad tím nejlepším indikátorem, že je čas jít pod nůžky. Jakmile se začnou třepit, případně jsou nadmíru vysušené, neodkládejte návštěvu odborníka. Nejde už jen o to, jak vlasy vypadají, ale také o jejich zdraví. A upřímně řečeno, nezdravé vlasy nikdy nevypadají dobře.

Pomoc v diáři

Vlasy bychom si měli nechat zastříhávat pravidelně, ideálně jednou za tři měsíce (pokud máte složitější účes nebo kratší vlasy, pak budete pravděpodobně potřebovat nůžky častěji). Jestliže marně lovíte v paměti, kdy jste vlastně kadeřnictví navštívili naposledy, a procházíte diáře z minulých let, aby vám napověděly, je to jasné znamení, že je čas se objednat.

Nepovedený stromeček

Především ženy a dívky s opravdu dlouhými vlasy péči o ně podceňují. Nůžky jsou pro ně nepřítelem číslo jedna – vždyť ony chtějí hřívu až do pasu! Zkuste se ale na své vlasy podívat trochu kritičtěji. Opravdu jsou po těch letech prakticky bez úprav ještě natolik kvalitní, aby mohly být tak dlouhé? A jak je to s jejich tvarem? Pokud při rozpuštění připomínají spíše obrácený vánoční stromeček tvořený neupravitelnými prameny, je na čase zastřihnout konce a nechat si na hlavě vytvořit lichotivý účes. Nemusíte přece hned zkrátit vlasy nad ramena – i dlouhé vlasy by ale měly mít tvar a vypadat především elegantně a zdravě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat