Připravte svůj šatník na jaro: Ovládnou ho volány

Minimalismu odzvonilo a jednoduché střihy vystřídaly princeznovské volány. Po několika letech, kdy přehlídková mola ovládaly hlavně kousky inspirované pánskými prvky, je to příjemná změna. Tento zajímavý detail dokáže ozvláštnit i ten nejobyčejnější outfit. Oblékat volány ale může být docela zapeklité, obzvlášť tehdy, pokud nechcete působit jako velký svatební dort. Jak je nosit? A kde koupit ty nejstylovější kousky?

1. Minimum šperků

Volány jsou samy o sobě velmi výrazným prvkem, a pokud je nosíte na košili či svetru, zapomeňte už na výrazné náhrdelníky. Zvolte raději jemné náramky a náušnice a náhrdelníkům se s klidem vyhněte.

2. Zkuste džíny

Chcete vypadat neotřele a mladistvě? Oblékněte k volánové košili klasické džíny a tenisky. Vytvoříte skvělý kontrast, nebudete se cítit tak usedle (kombinace volánů a košile či blůzy tak někdy může působit) a dodáte outfitu šmrnc.


1. Halenka s proužky, ZARA, 699 Kč, 2. Kalhoty s volánky, H&M, 999 Kč,
3. Šaty s volány, ZARA, 899 Kč, 4. Mikina s volány, ZOOT, 1111 Kč,
5. Tílko s volány, H&M, 949 Kč

3. Nejen na košili

Volány nejsou jen záležitostí košil a blůz, zkuste je obléknout i na jiných kouscích. Skvěle vypadají kalhoty s jemným volánkem na konci nohavic nebo sukně s jedním asymetrickým volánem. Pokud chcete opravdovou romantiku, sáhněte po šatech se spadlými rameny.

4. Volány do práce

Ani do práce se jich nemusíte vůbec bát. Záleží jen na tom, co k nim oblečete. Sáhněte po hedvábné blůze s jemnými volánky a doplňte ji klasickými kousky, jako je pouzdrová sukně či kostýmové kalhoty.

5. Žádná romantika

Pokud nejste ani trochu romantické duše, a přesto byste si tento trend rády vyzkoušely, poohlédněte se po oversized mikině, u které byste nějaký ten romantický volánek rozhodně nečekaly. Ale i takové kousky v obchodech najdete a rozhodně v nich budete nepřehlédnutelné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:42
55 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:39
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat