Jednoduché večerní rituály, po kterých se budete ráno probouzet krásnější

Chcete mít pokožku jako z reklamy, ale je vám líto utrácet tisíce za kosmetické přípravky? Jděte na to jinak! Učešte své tělo kartáčem, naložte se do vany a každý den si vyšetřete pár minut na obličejovou masáž. Zabírá to…

Věděli jste, že buňky se efektivněji regenerují přes noc? Zatímco vy spíte, ony mají plné ruce práce s obnovou, opravou a přestavbou. Když jim tedy připravíte vhodné podmínky, bude mít jejich úsilí mnohem rychlejší a viditelnější výsledky. Zde máte několik způsobů, jak to provést!

Masáž suchým kartáčem pro věčné mládí

Suché kartáčování je dokonalé spojení relaxace se zkrášlující procedurou. Chopte se tedy příslušného nástroje (seženete ho v drogerii či na internetu) a jemnými krouživými pohyby si masírujte pokožku celého těla. Tím stimulujete lymfatický systém i krevní oběh a odstraníte odumřelé kožní buňky. Několikaminutová masáž provedená každý den má ty nejlepší výsledky – posiluje a zjemňuje kůži, preventivně působí proti předčasnému stárnutí i celulitidě. Také zmírňuje stres a napětí.

Horká koupel vyplaví toxiny

Co může být příjemnějšího než voňavá lázeň? Když do ní navíc přidáte hrstku himálajské soli, uděláte i něco pro sebe. Slaná koupel vám totiž pomůže zbavit se nežádoucích toxinů, snižuje překyselení těla a dodá pokožce potřebnou hydrataci. Obsažené minerály v soli, které se skrz kůži dostanou do organismu, podporují regenerační procesy buněk. Pokud se chcete maximálně uvolnit, doporučujeme do vody kápnout i levandulový nebo heřmánkový esenciální olej.

Hydratační krém jako přítel vláhy

Až vyklouznete z lázně, nezapomeňte aplikovat na celé tělo váš oblíbený krém, abyste „utěsnili“ získanou hydrataci. Pokud do rána vydržíte v posteli s rukavicemi a v ponožkách, vaše ruce i chodidla nebudou suché a nevzhledná, popraskaná kůže bude minulostí.

Obličejová jóga proti vráskám

Oční krémy a veškerá séra jsou sice dobrá věc, jenže podle odborníků je nestačí pouze nanést a hotovo. Kombinace aplikace s pětiminutovou masáží je ale o něčem jiném! Nejenže se tím zlepší vstřebání produktů a podpoří krevní oběh a produkce kolagenu, ale uvolní se i napjaté obličejové svaly. To je skvělá prevence proti vráskám (a ještě to navozuje klidný spánek). Jak na to? Nejdřív si krém zahřejte v dlaních, poté postupujte od brady krouživými pohyby až k oblasti čela. Tlak by měl být jemný, ale zároveň pevný. Hlavně nic neuspěchat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat