Romantické oslavy lásky Love Days přilákaly nejen k polibku 7 tisíc lidí

20.06.2017 | Krása a móda

Legendární česká značka Dermacol letos poprvé uspořádala velkolepé LOVE DAYS, oslavy nejromantičtějšího svátku lásky a krásy. Ty odstartovaly už o víkendu koncem dubna speciálním programem sestaveným z vybraných exkluzivních i oblíbených tradičních kulturních zážitků. Samotný první máj byl pak zcela zasvěcený láskyplným oslavám a vášnivému líbání, o které se značka Dermacol postarala ve spojení s kanálem Prima LOVE.

Nezapomenutelnou oslavu nejkrásnějších svátků lásky a krásy v podobě výjimečných zážitků se společnost Dermacol rozhodla uspořádat jak pro širokou českou veřejnost, tak také pro vybranou skupinu zahraničních hostů. Tu tvořily především přední světové blogerky a youtuberky, jejichž prostřednictvím se společnost Dermacol rozhodla oslovit zahraniční publikum.

Tradiční značka v moderní době

Skrze sociální sítě a nové formy on-line komunikace představí mladé generaci bohaté české tradice i unikátní kulturní dědictví, na jehož základech značka Dermacol vznikla a které hluboce respektuje i dnes.

„Mezi klenoty české kultury pyšně řadíme i náš nejslavnější produkt Make-up Cover. Nejsledovanější youtubeři světa, jako jsou například Jeffreestar anebo Tati, jej objevili náhodou a ve svých videích s mnohamilionovými zhlédnutími potvrzují dosud nikým nepřekonanou vysokou kvalitu tohoto produktu,“ uvádí Věra Komárová, ředitelka strategického vývoje společnosti Dermacol. A pokračuje: „Jsme z tohoto ohlasu nadšeni. Věříme, že přiblížení značky Dermacol formou emocemi nabitých zážitků je tou nejlepší cestou pro zvýšení povědomí naší značky a pro budování nových vztahů na světových trzích.“


Toto ojedinělé setkání vybraných světových influencerů nemá v naší zemi obdoby a zúčastnilo se jej 17 beauty blogerek a youtuberek z Itálie, Německa, Polska, Rumunska, Řecka, USA, Číny, Kuvajtu, Maroka a Kazachstánu.

To nejlepší ze srdce Evropy

O víkendovém workshopu představila společnost Dermacol hostům své nejúspěšnější produkty, letošní novinky i vlajkový obchod v Palladiu a inspirovala světové beauty trend setterky k využití svých produktů pro líčení i na navazující magickou noc spojenou s pálením čarodějnic. 

„Přáli jsme si, aby naši hosté zažili to nejkrásnější, co srdce Evropy může nabídnout. Neskrývaně nadšení však byli právě také z našich lidových tradic  z pálení čarodějnic na Ladronce a z líbání pod rozkvetlou třešní v Grébovce,“ s úsměvem dodává Věra Komárová.

Líbání pod rozkvetlou třešní přilákalo 7 tisíc dalších účastníků do malebného pražského parku Grébovka, kde oslavy lásky DERMACOL LOVE DAYS vyvrcholily. Celý sváteční den zde společnost Dermacol zasvětila společně s TV Prima LOVE hýčkání, kráse a lásce. 

„Všichni se mohli na místě přesvědčit, že dlouhotrvající rtěnka Dermacol 16H LipColour je skutečně neslíbatelná a vytvoří dokonalý vzhled rtů po celých 16 hodin. Myslím, že vedle produktu Make-up Cover se nám podařilo vyvinout další světový bestseller,“ uzavírá Věra Komárová.

Více se o značce Dermacol dozvíte ZDE.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat